Beginnen
30 juni 2023

Werk is alles!

Werk is alles?!
Als jouw werk wegvalt wat blijft er dan van jou over? Is dat een confronterende vraag 🤔 ?

Ik coach veel ondernemers waarbij hun bedrijf een (te) grote rol speelt in hun dagelijkse leven. Veel uren maken, veel bereikbaar zijn, veel doen voor een ander, veel zorgen maken of het wel goed gaat komen, veel contacten onderhouden. Kortom, heel veel AAN staan.

Als dit herkenbaar is, dan is jouw bedrijf de grootste prioriteit van je leven geworden. Je besteedt er veruit de meeste uren aan en bent er bijna non-stop met je gedachten bij aanwezig.
Maar wil je dat eigenlijk wel? Wil jij dat jouw bedrijf bovenaan je lijstje staat? Dat daaronder je familie, je vrienden, je (mentale) gezondheid komen te staan?

Voor mijzelf was dit een harde constatering 😟 . Dat ik werken belangrijker had gemaakt dan al het andere. Ik probeer dit bewustzijn nu ook mee te geven aan de ondernemers die ik mag coachen. En dat is soms confronterend, maar op de langere termijn mega waardevol.

Ik zie ondernemers (voorzichtig) zichzelf weer bovenaan het lijstje zetten, meer in contact komen met fijne mensen om zich heen, meer rust nemen als dat nodig is. Kortom, meer in balans komen.

En dan is het bedrijf, jouw levenswerk, niet meer alles waar het om draait. En het mooie is, je zult zien dat jouw bedrijf daar flink van mee profiteert.

Dat is toch wel een hele mooie win-win 🤩?

Meer inspiraties

Meer inspiraties

Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenu
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?