q Aanbod | Compleet en uniek coachtraject voor 6 of 12 maanden
Beginnen

Aanbod

Lees meer over welk traject het beste bij jou past.
Ga direct naar de coachtrajecten
Je bedrijf slurpt alle energie op
Je hebt veel onrust in je hoofd
Je haalt steeds minder voldoening uit je werk
Je hebt weinig tijd voor je omgeving
Je zorgt niet al te best voor jezelf

Herken jij dit?

Op papier heb jij een prima leven en het eigenlijk wel goed voor elkaar. Maar in de praktijk heb je het gevoel dat je geleefd wordt, het overzicht kwijt bent en de grip een beetje verliest. Je voelt je steeds vaker moe, je kiest voor de makkelijke weg in plaats van de gezonde weg en je stelt veel dingen uit. Dit wil jij toch niet?
Zie coachtrajecten

Wil jij?

Je bent de moed aan het verzamelen om in actie te komen. Om ervoor te zorgen dat je anders gaat leven. Je weet dat het nodig is om gezonder te leven, meer ruimte en rust te creëren en andere keuzes te maken dan je gewend bent. Maar hoe fijn zou het zijn als je weer de volledige regie terugpakt van jouw leven en je weer blij bent met wat je doet?
Zie coachtrajecten
Rust in je hoofd
Energie in je lijf
Voldoening in je werk
Verbinding met je omgeving
Persoonlijk groeien
Ja, dit wil ik

Je bent hier aan het juiste adres

Bekijk hieronder hoe het traject verloopt
Uiteraard maken we eerst een afspraak om met elkaar kennis te maken. Ik vind het belangrijk dat we beide vertrouwen hebben in een fijn samenwerking. Als we allebei een goed gevoel hebben plannen we de start van het coachtraject.

Stap 1
Aan het begin van jouw coachtraject bespreken we wat jouw belangrijkste hulpvraag is en bepalen we samen een heldere doelstelling voor het traject. We maken inzichtelijk hoe het nu gaat en waar je naartoe zou willen groeien. In de loop van het traject kan je ook zien welke vooruitgang je hebt geboekt.
Stap 2
We kijken kort naar je verleden, maar de focus ligt voornamelijk op hoe het nu gaat en waar je naar toe wilt. Je leert balans te creëren tussen werk en privé, jezelf op nummer 1 te zetten en te ontwikkelen in de 5 bouwstenen die hierboven staan beschreven: rust, energie, verbinding, voldoening en groei.
Stap 3
We houden een actieplan bij waarin jouw concrete stappen acties staan beschreven die we in de coachsessies hebben besproken. Daarnaast ga ik je helpen bij het opstellen van persoonlijke en zakelijke doelen, zowel op korte als lange termijn. En uiteraard ook hoe je deze op een motiverende wijze in je voordeel kan gebruiken.
Stap 4
Aan het einde van jouw coachtraject meten we in hoeverre je vooruit bent gegaan en welke stappen je hebt gezet. Ook bespreken we hoe je het coachtraject hebt ervaren, wat het resultaat hiervan is geweest en waar de focus voor de komende periode op komt te liggen. Na het traject kom ik nog een keer langs om te kijken hoe het met je gaat. Gewoon omdat ik dat leuk vind.
Het traject
De stappen
Stap 2
We kijken kort naar je verleden, maar de focus ligt voornamelijk op hoe het nu gaat en waar je naar toe wilt. Je leert balans te creëren tussen werk en privé, jezelf op nummer 1 te zetten en te ontwikkelen in de 5 bouwstenen die hierboven staan beschreven: rust, energie, verbinding, voldoening en groei.
Stap 4
Aan het einde van jouw coachtraject meten we in hoeverre je vooruit bent gegaan en welke stappen je hebt gezet. Ook bespreken we hoe je het coachtraject hebt ervaren, wat het resultaat hiervan is geweest en waar de focus voor de komende periode op komt te liggen. Na het traject kom ik nog een keer langs om te kijken hoe het met je gaat. Gewoon omdat ik dat leuk vind.
Na het traject
Nu is het aan jou om alle nieuwe kennis, inzichten en slimme keuzes in de praktijk toe te blijven passen. Dit gaat misschien met vallen en opstaan. Dat is juist een goed teken, want dat betekent dat je aan het groeien bent. Uiteraard sta ik ook na het traject klaar om je hierin te begeleiden als je dat fijn vindt.

Ervaringen

Tom is een enthousiast, oprecht geïnteresseerd en gedreven persoon. Hij weet elk dilemma of vraagstuk een positieve draai te geven en dat heeft mij positief geholpen. Wie weet jou ook
Kim van den Bosch
Planner Charim
Gedreven, mensgericht en positief. Ik ken hem als een onverstoorbare optimist en als iemand die zijn doelen haalt. De perfecte eigenschappen om te helpen bij het opzetten van je eigen business.
Alexandra Kop
Dierenarts Westwoud Wognum
Tom is professioneel, rustig, en resultaatgericht. Mocht je ergens tegen aanlopen als starter of niet helemaal weten welke kant je op wilt, benader Tom voor kundig advies!
Roy van den Ven
Fysio-/manueel therapeut Lijf & Visie
Alle ervaringen bekijken
Coaching op maat
‣ Wil jij jouw medewerkers coaching aanbieden?

‣ Wil jij het traject op een andere manier invullen?

‣ Wil jij gewoon even sparren om te kijken wat het beste is?
Halfjaar-traject
✓ Coachsessies face to face
✓ Op jouw eigen locatie
✓ Q1 wekelijks
✓ Q2 tweewekelijks
✓ Online support
✓ Persoonlijk actieplan
✓ E-book met inspiratie en opdrachten
✓ 1 boek speciaal voor jou uitgezocht
Jaartraject
Coachsessies face to face
✓ Op jouw eigen locatie
✓ Q1 wekelijks
✓ Q2 tweewekelijks
✓ Q3 tweewekelijks
✓ Q4 maandelijks
✓ Online support
✓ Persoonlijk actieplan
✓ E-book met inspiratie en opdrachten
✓ 2 boeken speciaal voor jou uitgezocht
✓ Massage cadeaubon
Ga naar aanbod
In Samenwerking Met
Veelgestelde vragen

Waarom een persoonlijke coach inschakelen?

Een goede coach biedt jou andere perspectieven op persoonlijke uitdagingen. Je krijgt een spiegel voor, je leert doelen stellen, je krijgt nieuwe inzichten en je wordt gemotiveerd om persoonlijk te groeien. Een goede coach helpt jou je talenten te benutten en een leven te creëren wat echt bij jou past.

Kunnen we eerst kennis maken voordat we starten?

Ook al ben je overtuigd om met mij samen te werken, we plannen altijd eerst een kennismaking in. Ik vind het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten voordat we starten. Als we er allebei een goed gevoel bij hebben om te starten, geeft dat meteen extra motivatie om aan het coachtraject te beginnen.

Wat levert het jou op?

In elk traject bepalen we een startpunt en maken we meetbaar hoe het nu gaat. We toetsen dan op verschillende onderdelen in je leven waar het goed gaat en waar het niet zo goed gaat. Dit doen we halverwege en aan het einde nog een keer zodat je ook inzicht krijgt in de ontwikkeling die je hebt gemaakt. De focus ligt in eerste instantie op meer: rust, energie, verbinding, voldoening en groei.

Ik ben zo druk, hoeveel tijd kost het me?

Afhankelijk van het traject wat we samen hebben besproken, spreken we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks af. De coachsessies hebben niet een vaste tijdsduur, maar je kan rekenen op 1 a 1,5 uur per keer. Daarnaast spreken we een aantal opdrachten/acties per keer af waar jij aan gaat werken. En juist als je het nu heel druk hebt, is het goed om hier eens kritisch naar te kijken.

Wat is het verschil met mij en een businesscoach?

De focus ligt voornamelijk op de coaching van jou als mens en op de verschillende rollen die jij hebt in het leven (ondernemer, ouder, vriend, etc.). Door te focussen op jou persoonlijk zal je merken dat automatisch ten goede komt van jouw business. Prioriteit is jouw geluk als mens, daarna komt jouw bedrijf. Bij een businesscoach is de focus vaak net andersom.

Wat is je investering?

Als je aan mij vraagt wat zo’n coachtraject kost, dan zeg ik dat je vooral moet kijken naar wat het je oplevert. Anders kan je namelijk niet bepalen of iets een juiste investering is of niet. De investering die je doet is afhankelijk van de duur van het traject en de frequentie dat wij de coachsessies inplannen. Jouw beste route en plan van aanpak bespreken we tijdens de kennismaking.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik ben een soort coach aan huis. Dat betekent dat ik altijd op locatie kom. Dat kan zowel jouw bedrijf zijn of bij jou thuis. Ik heb gemerkt dat dit heel erg prettig is omdat je dan in je eigen vertrouwde omgeving bent. Daarnaast hoef jij de deur er niet voor uit en scheelt het jou reistijd. Deze tijd kan jij weer steken in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel jouw vraag hier
Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenuarrow-right
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?