q Over | Ik heb heel wat obstakels overwonnen, dat gun ik jou ook
Beginnen

Over Tom

Ik weet hoe het is. Ik had een leven vol stress, weinig energie en een dalend vertrouwen in mezelf. Ik wilde graag positief zijn, blij mijn bed uitspringen en het gevoel hebben de hele wereld aan te kunnen. Helaas lukte het mij langere tijd niet om echt te genieten van het leven en goed voor mezelf te zorgen. Ik was te veel bezig met mijn werk, had een te drukke sociale agenda , had naast mijn werk geen enkel ander doel voor mezelf en daarnaast zorgde ik ook slecht voor mezelf en mijn gezondheid. Roken, drinken, slechte voeding en te weinig rust zorgden ervoor dat de stress, lage energie en dalende zelfvertrouwen alleen maar erger werd.
Aan de andere kant had ik niet perse een slecht leven. Ik had een goede baan waar ze erg blij met mij waren, kocht spullen waar ik blij van werd, had enthousiaste mensen om mij heen, kreeg vrouwelijke aandacht en ging lekker vaak op stap ’s avonds. Toch merkte steeds vaker dat ik bergafwaarts aan het gaan was. Mijn gezondheid ging verder achteruit en ik lag elke avond harstikke moe op de bank. Steeds vaker voelde ik mij niet blij met mezelf.


Lees verder...
Ik was er klaar mee. Ik wilde verandering en heb de beslissing gemaakt goed voor mezelf te gaan zorgen en de kwaliteit van mijn leven te verhogen. De periode daarna heb ik stap voor stap mijn leven aangepast. Ik wist ook dat ik niet alles in een keer moest omgooien en dat ik hier wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken. En gelukkig heb ik die gezocht en gekregen.

Door de beslissing te maken beter voor mezelf te zorgen en meer uit het leven te halen, is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Nadat ik meer dan 10 jaar leidinggevende en coach ben geweest in zowel Nederland als België, ben ik mij gaan verdiepen in hoe ik anderen hier ook mee zou kunnen helpen. Tientallen boeken, podcasts, trainingen en webinars later heb ik mijn eigen ervaring en de nieuwe opgedane kennis gebundeld. Uiteindelijk heb ik programma uitgeschreven waarvan ik overtuigd ben dat dit echt de positieve verandering ik jou leven kan zijn die je nodig hebt.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om ook hun leven van een 6 naar een 8 of zelfs een 9 te verhogen. Ik houd ervan om op een praktische en zo simpel mogelijke manier te kijken naar hoe we de kwaliteit van jouw leven kunnen verhogen. Geen poespas of ingewikkelde theorieën, dat is in mijn ogen helemaal niet nodig. Wat wel nodig is de wil om jezelf te ontwikkelen en de zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het gevolg is dat jij goed voor jezelf zorgt, minder stress zal ervaren en energie overhoudt aan het einde van de dag. Hoe fijn zou dat zijn?

Als het mij is gelukt, moet het jou ook lukken toch?

Inspiraties

Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenuchevron-down
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?