Beginnen

Ervaringen

Contact opnemen

Nathan

Tom weet op een zeer prettige en persoonlijke wijze je op het juiste pad te krijgen, wat je zelfs verder brengt dan waar je vooraf had gedacht te kunnen komen. Door op een zeer toegankelijke en begrijpelijke manier coaching aan te bieden zonder dat het zweverig voelde maar het mij inspireerde om verder te kijken dat ik ooit had gedaan. Ik ben dingen over mijzelf te weten gekomen die ik al jaren zo deed maar niet exact wetende waarom of hoe ik dat anders zou kunnen doen. Nu pas weet ik echt wat bewustZIJN betekend en hoe dat voelt. Dank voor deze geweldige reis naar oprechte blijdschap en geluk.

Laurens Weemeas

Een top coach die weet wat hij doet, en waarover hij spreekt als hij jou levenstools aanreikt. Het is volledig afgestemd op de jouw persoonlijk profiel en dat maakt het ook echt wel uniek! Ik heb professionele stappen kunnen zetten waarvoor heen echt geen beginnen aan zag. Ik ben erachter gekomen dat je af en toe heb je echt eens een echte ervaringsdeskundige nodig om dat duwtje te te krijgen of die 1ne stap te zetten die een wereld van verschil kunnen betekenen in jouw professionele en zelfs privéleven. Ik vind dat Tom zich hierin onderscheid door zijn rustgevende en positieve houding, en los van zijn kennis en ervaring het ook nog zo aangenaam mogelijk voor je maakt om die eerder misschien wel onmogelijke stappen of ontwikkeling toch te doen slagen. Hij heeft alvast in een positieve stroomversnelling gebracht die ik zo hard nodig had. Thanks man! Vast en zeker een adresje om te onthouden bij een eventueel nieuw drempel moment in het leven.

Bianca Ham

Tom Dijkstra is een topper! Hij weet je hoofd leeg te maken en je een positieve kijk op het leven en over je zelf te geven, ik heb 8 weken lang met hem mogen werken en dat heeft mij heel goed gedaan. Tom bedankt voor de online coaching en training.

Sabina Zondag

De afgelopen maanden ben ik ontzettend goed begeleid door Tom met zijn aanstekelijke positieve kracht en interessante onderbouwde kennis die hij met me heeft gedeeld op een manier die ook echt bij mij past. Hierdoor heb ik een mooie groei zowel zakelijk als privé mee mogen maken en ben ik dankbaar voor de rijkelijke inzichten die mij nog steeds helpen in mijn verdere groei. Ik kan dan ook niet anders dan 5 sterren geven en je aanraden om zeker contact met Tom op te nemen.

Lynn Suy

Als jonge twintiger had ik het moeilijk met keuzes maken en mijn tijd op de best mogelijke manier benutten. Het resulteerde in ‘niets’ doen en deze vicieuze cirkel bleef maar duren. Op een dag veranderde ik van werk en kreeg Tom als teamleider toegewezen. Hij deed mij beseffen hoe waardevol tijd is en op welke manier ik deze best kon benutten, maar op mijn manier en mijn tempo. Hij liet me zelf mijn valkuilen inzien en zelf bepalen hoe ik deze het best uit de weg kon gaan. Hij liet me zelf bepalen waar mijn interesses lagen. Op deze manier kwam ik tot besef dat ik niet de juiste dingen deed en absoluut niet gelukkig was. Met zijn raad en advies in mijn achterhoofd, mag ik nu met trots zeggen dat ik mijn laatste jaar van de hogeschool inga en met trots kan zeggen dat ik een leerkracht zal worden. Tom helpt je je eigen proces ontwikkelen van hoe je in het leven wilt staan.

Sven van der Plas

Tom Dijkstra is een topper! Hij weet je hoofd leeg te maken en je een positieve kijk op het leven en over je zelf te geven, ik heb 8 weken lang met hem mogen werken en dat heeft mij heel goed gedaan. Tom bedankt voor de online coaching en training.De heer Dijkstra met ze goeie wedervragen en scherp inzicht waar de gevoelige plek van je persoonlijke problemen precies zit. Geeft me soms een harde maar voor mij een nodig goeie spiegel voor je eigen gedrag en hij weet zo coaching gewijs je ipv alleen het negatieve er van te zien. Ook de positieve punten en zo hoe je eigen negatieve cirkel te door breken. No nonsense gewoon direct,eerlijk positieve houding en waar nodig luchtig en humor of duidelijk en eerlijk.

5/5
Sterren Google Reviews
2500+
Coachsessies
10+
Jaar Ervaring

Marijke Kamp

Tom is een superfijne sparring-partner ! Hij is enthousiast, nuchter, en heeft een goeie vleug humor. Door samen met Tom te sparren over je doelen en wensen ontdek je wat voor jou echt belangrijk is in het leven! En waar te beginnen.

Johan Karsten

Aan het begin van ons coaching traject had ik mijn twijfels of dit ons bedrijf wel (verder) zou helpen. De spiegel die je ons voor hebt gehouden, gaf een duidelijk signaal af, dat wij dit juist nodig hadden. Na diverse intensieve meetings zijn wij elke dag met de juiste focus verder aan het bouwen aan een mooi bedrijf. Tom brengt op een motiverende wijze het enthousiasme terug op de werkvloer. Dank voor de waardevolle inbreng!

Nienke Reede

Tom heeft mij ontzettend goed geholpen. Op een fijne manier, luchtig en met humeur, maar toch de moeilijke punten weten aan te pakken. Ik heb het coachtraject daardoor fijn ervaren en het heeft ervoor gezorgd dat ik ook als ondernemer gegroeid ben.

Dirkje Knol

Zonder duidelijk doel ben ik begonnen aan een coaching traject bij Tom. Na het eerste gesprek was echter al duidelijk dat hij mij verder op weg kon helpen om persoonlijk te groeien. Het fijne is dat er echt wordt geluisterd, waardoor hij persoonsgericht te werk gaat. Hij geeft de ruimte om jezelf te ontwikkelen op een manier die je zelf wilt, maar waar je niet altijd even bewust van bent. De manier van coaching zorgt ervoor dat je na verloop van tijd jezelf kunt ontwikkelen op je eigen kracht. Ik had zonder Tom zijn hulp niet zo nieuwsgierig geweest naar hoe ik in elkaar zit, en hoe ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Tom is een warme, vrolijke man waar veel mensen van zouden kunnen leren. Hij heeft een aanstekelijke positieve mindset. Niet twijfelen, gewoon doen. Nu is het moment om jezelf te ontwikkelen. En ik weet zeker dat Tom jou net zo goed kan helpen als dat hij mij heeft geholpen. Tom, Heel erg bedankt voor alle hulp en gezelligheid!

Yass BHR

Tom is een persoon die zaken ziet aan jou waaraan jij nog niet hebt aan gedacht. Hij motiveert je om telkens een stap verder te gaan waardoor je elke keer groeit en jezelf ontwikkelt. Daarnaast luistert hij ook echt naar en houdt hij rekening met je tempo. Ik ben enorm gegroeid door zijn manier van coachen en al zijn handige tips gebruik ik nu in mijn professionele sfeer. Echt een aanrader!! Thx Tom voor alles

Nicole van Spijk

Na een persoonlijk coachingstraject ook een zakelijk traject gevolgd. Tom houdt je een spiegel voor en zorgt dat je de dingen aanpakt die je onbewust blijft ontwijken, waardoor je stil blijft staan. Ik heb al veel verschillende coaches gehad, maar Tom staat ook echt open voor weerwoord en discussie. Ondanks dat een coach moet coachen en met jou mee moet gaan, liep ik er vaak tegenaan dat de coach iets anders wilde dan ik en dat er niet naar mij geluisterd werd. Tom luistert, ziet dingen die jij niet ziet, maar zal je zeker niet ergens heen duwen waar hij je heen wilt zien gaan, je moet het uiteindelijk echt zelf doen. Tom geeft dat steuntje (en soms een flinke duw) in de rug. Ondanks dat de trajecten zijn afgelopen, is hij echt nog niet van mij af. Twijfel je om Tom in te zetten? Zeker doen, je wordt er beter van dan je had verwacht.

Janine Moddermann

Tom is een topper en weet de juiste snaar te raken als het gaat om jezelf laten groeien!

Tessa Stevens

Al na één gesprek ging ik naar huis met een andere mindset en een positief, geïnspireerd gevoel. Bij Tom voel je je direct op je gemak en hij geeft je het volste vertrouwen dat je precies kunt bereiken wat je wilt. Ik zou hem dan ook van harte aanbevelen!

Veelgestelde vragen

Waarom een persoonlijke coach inschakelen?

Een goede coach biedt jou andere perspectieven op persoonlijke uitdagingen. Je krijgt een spiegel voor, je leert doelen stellen, je krijgt nieuwe inzichten en je wordt gemotiveerd om persoonlijk te groeien. Een goede coach helpt jou je talenten te benutten en een leven te creëren wat echt bij jou past.

Kunnen we eerst kennis maken voordat we starten?

Ook al ben je overtuigd om met mij samen te werken, we plannen altijd eerst een kennismaking in. Ik vind het belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten voordat we starten. Als we er allebei een goed gevoel bij hebben om te starten, geeft dat meteen extra motivatie om aan het coachtraject te beginnen.

Wat levert het jou op?

In elk traject bepalen we een startpunt en maken we meetbaar hoe het nu gaat. We toetsen dan op verschillende onderdelen in je leven waar het goed gaat en waar het niet zo goed gaat. Dit doen we halverwege en aan het einde nog een keer zodat je ook inzicht krijgt in de ontwikkeling die je hebt gemaakt. De focus ligt in eerste instantie op meer: rust, energie, verbinding, voldoening en groei.

Ik ben zo druk, hoeveel tijd kost het me?

Afhankelijk van het traject wat we samen hebben besproken, spreken we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks af. De coachsessies hebben niet een vaste tijdsduur, maar je kan rekenen op 1 a 1,5 uur per keer. Daarnaast spreken we een aantal opdrachten/acties per keer af waar jij aan gaat werken. En juist als je het nu heel druk hebt, is het goed om hier eens kritisch naar te kijken.

Wat is het verschil met mij en een businesscoach?

De focus ligt voornamelijk op de coaching van jou als mens en op de verschillende rollen die jij hebt in het leven (ondernemer, ouder, vriend, etc.). Door te focussen op jou persoonlijk zal je merken dat automatisch ten goede komt van jouw business. Prioriteit is jouw geluk als mens, daarna komt jouw bedrijf. Bij een businesscoach is de focus vaak net andersom.

Wat is je investering?

Als je aan mij vraagt wat zo’n coachtraject kost, dan zeg ik dat je vooral moet kijken naar wat het je oplevert. Anders kan je namelijk niet bepalen of iets een juiste investering is of niet. De investering die je doet is afhankelijk van de duur van het traject en de frequentie dat wij de coachsessies inplannen. Jouw beste route en plan van aanpak bespreken we tijdens de kennismaking.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik ben een soort coach aan huis. Dat betekent dat ik altijd op locatie kom. Dat kan zowel jouw bedrijf zijn of bij jou thuis. Ik heb gemerkt dat dit heel erg prettig is omdat je dan in je eigen vertrouwde omgeving bent. Daarnaast hoef jij de deur er niet voor uit en scheelt het jou reistijd. Deze tijd kan jij weer steken in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel jouw vraag hier
Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenu
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?