Beginnen
30 juni 2023

Wat wil ik?

Wil ik iets van het leven of wil het leven iets van mij 🤔 ?
Deze vraag houdt mij vandaag bezig. Waarom? Omdat ik merk aan mezelf dat ik veel aan het jagen ben. Ik wil meer doelen stellen, ik wil meer mensen helpen, ik wil meer resultaat halen, ik wil meer mooie samenwerkingen starten, ik wil meer geld verdienen en uitgeven, ik wil ook in andere gebieden werken.

Ik wil dus van alles.

Gevolg? Ik ben aan het jagen 😲 , ik sta te weinig even stil, ik doe veel dingen half, ik volg mijn eigen prioriteiten niet. En voor dat ik het weet zoek ik het geluk buiten mezelf. Als ik die doelen haal… Als ik meer resultaat haal… Als ik meer mooie klanten kan helpen… Allemaal als als als.

Ik kan veel beter stoppen met jagen en even achterover leunen. Even observeren hoe het gaat, even in de helikopter stappen en naar beneden kijken, even niet weten welke richting ik op wil. Dat betekent niet dat ik in bed blijf liggen. Dat betekent dat ik juist in actie kom. Maar dan alleen op de mooie dingen die voorbij komen.

Het leven dus even laten bepalen in plaats van dat ik van alles van het leven wil. Vertrouwen hebben in wat er komen gaat in plaats van de controle willen hebben. En dat is voor mij een heel helder verschil 🙏 .

Herken jij dit?

Meer inspiraties

Meer inspiraties

Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenu
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?