Beginnen
14 maart 2023

Schrijven is de beste therapie

Schrijven is de meest efficiënte en goedkope therapie die er is 😍. Het is super simpel en heeft tegelijk een magisch effect. Het is snel druk in mijn hoofd, ik wil van alles doen, maar als dat allemaal in mijn hoofd blijft zitten gaat het er niet beter op worden. Ik gebruik mijn pen en papier inmiddels steeds vaker.

Als er chaos heerst ik mijn hoofd en ik wat meer overzicht nodig heb. Als ik een vervelend gevoel ergens over heb maar niet zo goed weet waarom. Als ik ergens bang voor ben, maar dit eigenlijk wil wegduwen. Als ik denk dat ik een hele druk dag voor de boeg heb. Als ik veel dingen tegelijk moet onthouden. Als ik wil brainstormen over een te gek idee, maar er is geen brainstormmaatje in de buurt. Als het tijd is om mijn doelen aan te scherpen. Als ik voor een week boodschappen ga halen. Als ik mijn kennis en wijsheid wil delen met de wereld. Als ik even wil reflecteren op de dag die is geweest. Als ik meer uit mijn hoofd wil en meer in het nu wil leven.

En zo kan ik nog wel even doorgaan denk ik… 😁. Zoveel goede redenen om pen en papier te eren en te bedanken voor al die korte efficiënte therapiesessies.

Al mijn klanten ervaren ook de magische effecten van het ‘schrijven’ en kunnen eigenlijk niet meer zonder.

Vooral ook omdat het zo lekker simpel is, je van onbewust naar bewust gaat en je direct resultaat krijgt. En dat is precies waar ik van houd! 😍

Pak jij vaak pen en papier om dingen helder te krijgen?

Meer inspiraties

Meer inspiraties

Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenu
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?