Beginnen

Tom Dijkstra

Disclaimer

Copyright

Tom Dijkstra (KvK 76389030), hierna te noemen ‘Tom Dijkstra’, verleent hierbij toegang tot de website www.tom-dijkstra.nl en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die door ‘Tom Dijkstra’ en derden zijn aangeleverd. ‘Tom Dijkstra’ behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen.Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van ‘Tom Dijkstra’ zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je uit een training- of coachtraject net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert. De prijzen op deze website zijn exclusief BTW.

Indien je informatie tegenkomt die foutief zou kunnen zijn hoor ik het graag via het emailadres: info@tom-dijkstra.nl.Auteursrechten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ‘Tom Dijkstra’ informatie en/ of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij ‘Tom Dijkstra’.
Naar homepagina
Wees trots op wie je bent
Copyright © 2023 Tom Dijkstra
Website door Digitale Helden
crossmenu
Chat openen
Wat kan ik verwachten van het traject?
Scan de code
Hallo Tom hier,
Kan ik je ergens mee helpen?